Nadzor nad korišćenjem sredstava u JP

Radionica nadzora zakonitog i namenskog korišćenja sredstava javnih preduzeća, kao i materijalno-finansijskog poslovanja, koji vrši budžetska inspekcija.

Šifarnik zanimanja i novine na portalu CROSO

Podnosioci Jedinstvene prijave su dužni da u roku od godinu dana od dana početka primene Odluke o Jedinstvenom kodeksu šifara za unošenje i šifriranje podataka u evidencijama u oblasti rada u Jedinstvenoj bazi izvrše ažuriranje podataka iz člana 11. (stav 4. tačka 1) al. 11-13 ovog Zakona.

  • Rodna ravnopravnost

Podzakonska akta Zakona o rodnoj ravnopravnosti

Na seminaru ćemo govoriti o odredbama samog Zakona koji je usvojen prošle godine, ali ćemo i dati tumačenje podzakonskih akata i objasniti obaveze koje po njima proizilaze za poslodavce.

Elektronsko fakturisanje

Informacije obuke Opcija 1 - Beograd, Šumadijski trg 8, Hotel Šumadija, 19. oktobar od 10h Opcija 2 - on line (ZOOM platforma): 19. oktobar od 10h Predavači: Olga Zorić, konsultant za finansijsko poslovanje Vojkan Stanković, IT konsultant i instruktor za elektronsko poslovanje Kotizacija: 11.500 (+PDV) odnosno 10.500 (+PDV) [...]

Izvršenje i izmene ugovora o javnoj nabavci

Praktična radionica “Izvršenje i izmene ugovora o javnoj nabavci” omogući će vam odgovore na sve nedoumice i probleme koji se pojavljuju u vašem poslovanju kada je u pitanju ovaj segment sprovođenja javne nabavke. Kroz radionicu vas vodi Jelena Vlahović, ekspert za javne nabavke iz Kancelarije za javne nabavke.